- Historien

Historien

omkring

Ginscape

Vi søgte det bedste af det bedste

I vores søgen efter det bedste af det bedste inden for gin, har vi nydt mange vidunderlige gin's, men manglede en premium balanceret gin....... og valgte at gå igang

Vi tog opgaven, og begyndte søgningen efter den ultimative signaturbotanical for en elegant, blød og balanceret gin, hvor udvalgte enebær, coriander og citrus kan balancere vores valgte signatur botanical til smagsfuldkommenhed.
Smagsfuld og aromatisk dansk havtorn

Smagning efter smagning, valg og fravalg, konstant søgen og spejden efter den rigtige signaturbotanical. Endelig fandt vi det vi søgte - fuldmodne og rettidig plukkede meget smagsfulde danske havtornebær.


De smukke orange og aromatiske havtornebær kan findes langs hele den danske kyst; fra de sandfyldte strande i Vestjylland til de dramatiske klipper på Bornholm. Det er lykkedes os at afspejle dette smukke, åbne, lyse og bølgende landskab gennem omhyggelig og forsigtig udvælgelse, plukning og håndtering af modne havtornebær og selekterede ginbotanicals. Den specielle destillationsproces vi anvender efterlader bløde og inciterende nuancer i duft, smag og finish.

Flaske og emballage

Det var en lang proces at finde det rette design. Vi var fast besluttede på at skabe en helhed, hvor indhold og flaske spiller sammen. Vi endte med et design med farven af havtorn bær som det bærende grafiske element, og med en flaske dekoreret med højdekurverne fra der hvor havtornbærerne til Ginscape er plukket. Vi har ladet proppen afspejle de skønne danske strande; fra de sandfyldte strande i vestjylland til de klippefyldte formationer på Bornholm.

Når destillation skal være sublim

Vi søgte efter det ypperste af det ypperste, og efter lang tids søgen kom vi frem til netop den proces der kunne optimere balancen mellem signaturbotanical og de øvrige botanicals.


For at sikre sublim kvalitet har vi valgt at destillere på et af verdens måske ypperste gin-destillerier i England.

Copyright (c) Scape Spirits 2019

Kontakt

 

Scape Spirits aps

Sanskevej 17

2960 Rungsted Kyst

Danmark


info@ScapeSpirits.com